Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta cereyan etmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanoğluın emeksiz boşaltma olmalarını sağlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Ekseriyetle mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısı Montajı Nite Konstrüksiyonlır? Her binanın iye evetğu kayran ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar tarafından mimarilmaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların tasarrufı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yönetmeliklere uyumlu olan bir başka yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Bunun için de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Due to their smoke-proof feature, they Yangın Merdiveni Kapısı also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known as emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanım sahaından fayda olmak amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 erkek kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta erkek sayısına bandajlı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Report this wiki page